dinsdag 12 mei 2015

New Release - The Return of the Living Deadpool (2015) - Nummer 4

The Return of the Living Deadpool (2015) - Nummer 4

Het verhaal:
Liz komt op een dag een Deadpool tegen in het grasveld en probeert hem neer te slaan. Liz komt er al snel achter dat dit een andere Deadpool is dan de vele Deadpool's die ze al is tegengekomen. Deadpool kan zich niet veel meer herinneren van voor de epidemie en trekt verder met Liz op om antwoorden op zijn vragen te krijgen.

Wanneer Liz een stacaravan binnen wilt gaan, vallen zombies haar aan. Deadpool slaat een hoop zombies neer maar het zijn er teveel. Ze gaan op de vlucht en het lijkt er op dat ze de zombies hebben afgeschud. Maar een paar seconde later staan ze oog in oog met een grote groep Deadpool's die hen aanvallen. Liz slaat er een paar van zich af en ze vluchten. Ze zien uiteindelijk dat de zombies de vele Deadpool's aanvallen waardoor ze kansloos zijn.


Deadpool snapt er niks van en vraagt om uitleg aan Liz. Liz vertelt hem dat er een tijd geleden een held was die de epidemie wilde stoppen. Hij (Deadpool) vond een manier om de zombies te stoppen en offerde zichzelf op voor de Wereld. Maar wat hij niet wist, is dat de zombies in een Deadpool veranderde wanneer ze hem beten. Het grootste gevaar komt niet van de zombies maar van de Deadpool plaag.

Nummer 4:
Op dit moment zijn er ontelbare Deadpools en Zombies die de Wereld bedreigen. Niemand weet hoe deze epidemie/oorlog zal gaan eindigen. Zal er uiteindelijk een Happy End komen?

Publicatie datum: 06-05-2015
Schrijver: Cullen Bunn
Tekenaar: Jay Shaw
UPC: 75960608123300411

Geen opmerkingen:

Een reactie posten