dinsdag 31 maart 2015

New Release - Guardians of the Galaxy: Best Story Ever (2015) - Nummer 1

Guardians of the Galaxy: Best Story Ever (2015) - Nummer 1

Het verhaal:
Het gebeurt niet heel vaak dat Peter Quill in de gevangenis belandt...... oh, wacht.... eigenlijk gebeurt dit regelmatig. Maar Rocket is niet altijd bij hem wanneer dit gebeurt en Peter verveelt de bewakers niet vaak met het 'Beste verhaal ooit'. Laten we hopen dat hij de aandacht van de bewakers lang genoeg kan vasthouden zodat zijn vrienden hem kunnen redden.
Publicatie datum: 01-04-2015
Schrijver: Tim Seeley
Tekenaar: Jacopo Camagni
UPC: 75960608171400111

Teaser Film: Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron - Teaser Film

Het aftellen is begonnen!!! Over 3 weken draait 'Avengers: Age of Ultron' in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk hier een Teaser Filmpje van Marvel's Avengers: Age of Ultron.


zondag 29 maart 2015

Review: Thanos vs. Hulk - Nummer 1

Thanos vs. Hulk - Nummer 1

Titel: Thanos vs. Hulk - Nummer 1
Publicatie datum: 03-12-2014
Schrijver: Jim Starlin
Tekenaar: Jim Starlin
UPC: 75960608189900111
Genre: Science Fiction/Fantasy

Hoofdpersonen
Thanos
Thanos is een Titan (afkomstig van de gelijknamige maan die rond de planeet Saturnus draait) en geobsedeerd door twee dingen: macht en dood. Sinds hij in het bezit is van de Inifnity Handschoen (een wapen met onvergelijkbare krachten) is Thanos het evenbeeld van een God. 

Hulk
Dr. Bruce Banner (alias Hulk) is een briljante kernfysicus en een groot genie. Wanneer Bruce op een dag aan een nieuw wapen werkte (gammabom met hoge straling) werd hij blootgesteld aan de gammastraling die vrij kwam. Zijn leven was vergoed veranderd en elke keer wanneer Bruce kwaad of geïrriteerd raakt, veranderd hij in de Hulk met bovenmenselijke krachten die zijn weerga niet kent.

Pip de Trol
Pip de Trol was vroeger de prins Gofern van de planeet Laxidazia. Nadat hij was afgezet als prins vluchtte hij van de planeet en continueerde zijn leven in de Melkweg. Pip de Trol is een teleporter. 

Annihilus
Annihilus is een supersterke insectenkoning afkomstig van de planeet Arthoros. Door zijn intelligentie op het gebied van technologie wil hij heersen over Negative Zone. 

Tijd en plaats
De strip speelt zich af voor de serie "Thanos: The Infinity Revalation" en het speelt zich af tijdens de periode dat Dr. Bruce Banner in dienst is van S.H.I.E.L.D. (een organisatie die strijdt voor vrede). De serie speelt zich af in het Melkweg stelsel waaronder de Aarde en de Negative Zone (een plaats waar een insectenkoning de baas is).

Samenvatting
Iron man (Tony Stark) is woest wanneer hij hoort dat het meest gevaarlijke wapen op de planeet Aarde (de Hulk) toestemming heeft gekregen om op vakantie te gaan. Zijn grote zorgen zijn terecht want wanneer Dr. Bruce Banner een tochtje gaat maken op de motor van Captain America, wordt hij ontvoerd door Pip de Trol en geteleporteerd naar een plek ver in het heelal.

Marvel Comics New Release - Week 14 2015

New Releases - Week 14 2015:
Marvel Comics komt in week 14 van 2015 met 23 fantastisch nieuwe comic releases. Deze week zijn er maar liefst 7 nieuwe series die starten + één pilot van één van de grootste releases van 2015: Uncanny Inhumans.

George Romero's Empire of the Dead: Act Three, Avengers: Ultron Forever, Guardians of the Galaxy: Best Story Ever, Kanan - The Last Padawan, Avengers: Millennium, True Believers: Age of Apocalypse en True Believers: Marvel Zombies zijn de nieuwste series van Marvel in Week 14.

Jean Grey zal uitvinden wat de power van de Black Vortex met haar krachten doet in het 12e nummer van Cyclops. In het 3e nummer van Return of the Living Deadpool komt de Aarde erachter dat teveel Deadpools niet zonder gevaar kan blijven. De nieuwe opdracht van luitenant van de politie Frank Castle is het pakken van Spider-Gwen. In het 3e nummer van Spider-Gwen zal je erachter komen of hem dit gaat lukken.

Check nu of jou favoriete strip hieronder staat en wacht niet langer om ze te gaan lezen. Bestel je strip op www.archonia.com.
  1. Uncanny Inhumans - Nummer 0
  2. George Remero's Empire of the Dead: Act Three - Nummer 1
  3. Avengers: Ultron Forever - Nummer 1
  4. Guardians of the Galaxy: Best Story Ever - Nummer 1
  5. Kanan - The Last Padawan - Nummer 1
  6. Avengers: Millennium - Nummer 1
  7. True Believers: Age of Apocalypse - Nummer 1
  8. True Believers: Marvel Zombies - Nummer 1
  9. Dark Tower: The Drawing of the Three - House of Cards - Nummer 2
  10. Powers - Nummer 3
  11. Return of the Living Deadpool - Nummer 3
  12. Spider-Gwen - Nummer 3
  13. Uncanny Avengers - Nummer 3
  14. Guardians Team-Up - Nummer 4
  15. Operation S.I.N. - Nummer 4
  16. Rocket Racoon - Nummer 10
  17. Iron Fist: The Living Weapon - Nummer11
  18. Cyclops - Nummer 12
  19. Wolverines - Nummer 13
  20. Amazing Spider-Man - Nummer 17
  21. The Punisher - Nummer 17
  22. All-New X-Men - Nummer 40
  23. Avengers - Nummer 43

zaterdag 28 maart 2015

New Release - Legendary Star-Lord (2014) - Nummer 10

Legendary Star-Lord (2014) - Nummer 10

Het verhaal:
Peter Quill alias Star-Lord (afkomstig uit de populaire Marvel serie Guardians of the Galaxy) heeft zijn eigen serie. Peter Quill heeft een drukke agenda en staat regelmatig oog in oog met de schurken van het heelal. In de tussentijd heeft Peter ook nog tijd om te flirten met Kitty Pride (X-Men). Zal de overvolle agenda van Peter Quill de relatie met Kitty Pride niet in de weg staan?

Nummer 10:
Het 10e nummer van de Legendary Star-lord is tevens het 9e deel van de spectaculaire serie 'The Black Vortex'. Wanneer de helden terugkeren van Hala, verkeert de gehele planeet Spartax in groot gevaar. Kitty heeft de oplossing gevonden voor het vernietigen van de Black Vortex. Maar zal ze op tijd zijn? En of het nog niet erger kan, komt 'The Brood' ook nog op het strijdtoneel.
Publicatie datum: 25-03-2015
Schrijver: Samuel Ryan Humphries
Tekenaar: Paco Medina
UPC: 75960608103501011

New Release - Nova (2013) - Nummer 28

Nova (2013) - Nummer 28

Het verhaal:
De menselijke raket is terug van weggeweest. Je hebt hem kunnen volgen tijdens het historische verhaal Avengers vs. X-Men maar nu komt Nova met een eigen serie. Sam (Nova) is een kind die gevormd is door de vele gebeurtenissen in een kleine stad. Zijn vader is een dronken man die goed is in het vertellen van sprookjes over één of andere Nova Corps. Maar op korte termijn zal Sam niet meer gebonden zijn aan de wetten van zijn planeet. De mogelijkheden zijn oneindig maar waar ligt zijn lotsbestemming?


Nummer 28:
Het 28e nummer van Nova is tevens het 8e deel van de spectaculaire serie The Black Vortex. Nova heeft zich aangesloten bij de Guardians of the Galaxy en de X-Men voor een groot avontuur. Nova is op dit moment de eigenaar van de Black Vortex. Mede hierdoor is Sam (Nova) op de vlucht geslagen. Het is maar goed dat hij de menselijke raket wordt genoemd want anders hadden ze hem al lang te pakken.
Publicatie datum: 25-03-2015
Schrijver: Gerry Duggan
Tekenaar: Orphans Cheeps
UPC: 75960607829502811

donderdag 26 maart 2015

New Release - Thanos vs. Hulk (2015) - Nummer 4

Thanos vs. Hulk (2015) - Nummer 4

Het verhaal:
Dr Banner (Hulk) wordt tijdens zijn verlof ontvoerd door Pip the Trol. Dr. Banner krijgt bij zijn ontvoering een elektronisch apparaat op zijn schedel geplaatst die de Hulk kan uitschakelen wanneer hij agressief wordt. Op deze manier wordt hij gevangen gehouden door de insectenkoning Annihilus. Annihilus wil op deze manier regeren over de gehele Melkweg maar Thanos gaat daar een stokje voor steken. 


Nummer 4:
In het laatste nummer van deze vierdelige serie is Annihilus erin geslaagd om machtiger en sterker te worden dan de Hulk. De nieuwe Annihilus is geen partij voor de Hulk. Wie zal de onverwachte redder van de Groene Goliath worden? Of zal dit het einde betekenen van de Green Doc?
Publicatie datum: 25-03-2015
Schrijver: Jim Starlin
Tekenaar: Jim Starlin
UPC: 75960608189900411

New Release - Darth Vader (2015) - Nummer 3

Darth Vader (2015) - Nummer 3

Het verhaal:
Er is maar één echte Dark Lord van de vele Sith Lord's. Sinds Darth Vader zijn eerste opwachting heeft gemaakt in Star Wars, werd hij meteen één van de meeste populaire schurken bij het grote publiek. In zijn eigen stripserie zal de Dark Lord de oorlog aanvoeren tegen de rebellen. In deze serie krijg je een hele andere kant van de oorlog met de rebellen te zien dan je ooit gewend was.


Nummer 3:
Wanneer de Dark Lord hulp nodig heeft kan hij altijd terecht bij de stroper Aphra. De belangrijkste persoon in het Universum om verloren wapens in handen te krijgen. Zou zij op zoek zijn naar de dodelijke droids?
Publicatie datum: 25-03-2015
Schrijver: Kieron Gillen
Tekenaar: Adi Granov
UPC: 759606081241000311 


dinsdag 24 maart 2015

Marvel Comics New Release - Week 13 2015

New Releases - Week 13 2015:
Marvel Comics komt in week 13 van 2015 met 22 fantastisch nieuwe comic releases. Deze week begint de nieuwe serie van Big Thunder Mountain Railroad. Een serie over een nog nooit eerder verteld verhaal waarin de legendarische Big Thunder Mountain een prooi wordt voor gloriehunters.

Nummer 25 van de Guardians of the Galaxy, nummer 28 van Nova en nummer 10 van Legendary Star-Lord geven een vervolg aan de serie de Black Vortex. Het 7e nummer van de Black Vortex (Guardians of the Galaxy nummer 25) zorgt voor een waar spektakel met Rocket, Ronan, Star-Lord, Nova en Gamora. In het 8e nummer van de Black Vortex (Nova Nummer 28) heeft Nova de Black Vortex in handen. Hij sluit zich aan bij de Guardians of the Galaxy en de X-Men. In het 9e nummer van de Black Vortex (Star-Lord nummer 10) heeft Kitty Pride de sleutel tot de verwoesting van de Black Vortex. Zullen de helden op tijd zijn?


Check nu of jou favoriete strip hieronder staat en wacht niet langer om ze te gaan lezen. Bestel je strip op www.archonia.com.
  1. Big Thunder Mountain Railroad - Nummer 1
  2. Dark Tower: The Drwaing of the Three - House of Cards - Nummer 1
  3. Powers - Nummer 2
  4. Darth Vader - Nummer 3
  5. Thanos vs. Hulk - Nummer 4
  6. Marvel Universe Ultimate Spider-Man: Web Warriors - Nummer 5
  7. Deathlok - Nummer 6
  8. Guardians 3000 - Nummer 6
  9. Legendary Star-Lord - Nummer 10
  10. Elektra - Nummer 11
  11. Nightcrawler - Nummer 12
  12. Wolverines - Nummer 12
  13. All-New Ghost Rider - Nummer 12
  14. Inhuman - Nummer 13
  15. Daredevil - Nummer 14
  16. Secret Avengers - Nummer 14
  17. Amazing X-Men - Nummer 18
  18. Guardians of the Galaxy - Nummer 25
  19. Nova - Nummer 28
  20. New Avengers - Nummer 32
  21. Uncanny X-Men - Nummer 32
  22. Deadpool - Nummer 44

zaterdag 21 maart 2015

New Release - Hulk (2014) - Nummer 13

Hulk (2014) - Nummer 13

Het verhaal:
Naar aanleiding van de schokkende gebeurtenissen, ligt Bruce Banner op sterven. Wanneer Bruce deze aanval overleeft, zal hij niet meer de Bruce Banner zijn die we ooit hebben gekend. Hoe zal hij zijn aanvaller wreken?


Nummer 13:
Doc. Green (Hulk) huurt Deadpool in voor een gevoelige missie. Zal hij voor problemen zorgen of is hij de moeite waard om in te huren? Een onverwacht persoon spreekt zijn zorgen uit over de anti-gamma campagne die Doc. green aan het voeren is.
Publicatie datum: 18-03-2015
Schrijver: Gerry Duggan
Tekenaar: Mark Bagley
UPC: 75960608056401311

vrijdag 20 maart 2015

New Release - Princess Leia (2015) - Nummer 2

Princess Leia (2015) - Nummer 2

Het verhaal:
Wanneer Princess Leia Organa gevangen werd genomen door het Keizerlijke Rijk als spion van de rebellen, heeft ze nooit haar overtuigingen laten vallen. Zelfs niet wanneer haar thuis planeet Alderaan werd vernietigd. Na haar redding sloot Princess Leia zich aan bij de rebellen en bracht ze het Rijk een grote klap toe door de Death Star te vernietigen. Maar in de nasleep van deze overwinning moet Princess Leia op zoek naar een plek voor haar volk in de Melkweg.

Nummer 2:
Publicatie datum: 18-03-2015
Schrijver: Mark Weid
Tekenaar: Terry Dodson
UPC: 75960608142400211

woensdag 18 maart 2015

New Release - Guardians Team-Up (2015) - Nummer 3

Guardians Team-Up (2015) - Nummer 3

Het verhaal:
Rechtstreeks vanuit de Guardians of the Galaxy komt er een nieuwe lopende serie die de Guardians op het fraaiste Marvel universe podium laten schitteren. Een kosmische dreiging die zo massief is dat de Guardians of the Galaxy deze niet alleen kunnen stoppen. Ze zullen hulp nodig hebben van de Mighty Avengers. Twee teams die zich verenigen om het kwaad in het Universum te bestrijden.

Nummer 3:
De Black Vortex blijft de Melkweg teisteren. Wanneer de Black Vortex neer strijkt in het hart van het Kree Rijk, gaat Ronan de Accuser de confrontatie aan met de Guardians of the Galaxy. Is Ronan in staat om zijn handlangers van de Kree te redden?
Publicatie datum: 18-03-2015
Schrijver: Sam Humphries
Tekenaar: Mike Mayhew
UPC: 75960608191200311

dinsdag 17 maart 2015

New Release - Big Thunder Mountain Railroad (2105) - Nummer 1

Big Thunder Mountain Railroad (2015) - Nummer 1

Het verhaal:
De boosaardige mijneigenaar Barnabas T. Bullion is genoodzaakt om zijn tienerdochter Abigail te beschermen tegen de gevaren van het Wilde Westen. Maar de jonge heldin heeft andere plannen. Ze gaat haar vader beroven als een gemaskerde bandiet. Kunnen de bewoners de aardbevingen, overstromingen en dynamiet overleven wanneer de hebzucht van de mensheid in botsing komt met de woede van de natuur. De beschermende kracht die diep in de mysterieuze berg ligt zal voor vele verrassingen zorgen.
Big Thunder Mountain Railroad - Nummer 1

Publicatie datum: 18-03-2015
Schrijver: Dennis Hopeless
Tekenaar: Tigh Walker
UPC: 75960608176900111

zondag 15 maart 2015

Marvel Comics New Release - Week 12 2015

New Releases - Week 12 2015:
Marvel Comics komt in week 12 van 2015 met 21 fantastisch nieuwe comic releases.

Het 3e nummer van Guardians Team-Up is tevens het 6e deel van de Black Vortex. De Black Vortex strijkt neer op Kree waardoor er een confrontatie ontstaat tussen de Guardians of the Galaxy en Ronan the Accuser. De Hulk en Hawkeye moeten in het 5e nummer van Marvel Universe Avengers Assemble Season Two een doodstrijd uitvechten op televisie. Zullen ze dit snode plan van Mojo overleven? En in het 13e nummer van de Hulk speelt Deadpool een gastrol. Is Deadpool wel te vertrouwen tijdens de gevoelige missie die de Hulk gepland heeft?

Check nu of jou favoriete strip hieronder staat en wacht niet langer om ze te gaan lezen.
  1. Marvel universe Guardians of the Galaxy - Nummer 2
  2. Silk - Nummer 2
  3. Princess Leia - Nummer 2
  4. Guardians Team-Up - Nummer 3
  5. The Unbeatable Squirrel Girl - Nummer 3
  6. All-New Captain America - Nummer 5
  7. Marvel Universe Avengers Assemble Season Two - Nummer 5
  8. Bucky Barnes: Winter Soldier - Nummer 6
  9. Captain America & the Mighty Avengers - Nummer 6
  10. Storm - Nummer 9
  11. Cyclops - Nummer 11
  12. Wolverines - Nummer 11
  13. Loki: Agent of Asgard - Nummer 12
  14. Hulk - Nummer 13
  15. Moon Knight - Nummer 13
  16. Black Widow - Nummer 16
  17. Magneto - Nummer 16
  18. The Punisher - Nummer 16
  19. Amazing Spider-Man - Nummer 16.1
  20. All-New X-Men - Nummer 39

zaterdag 14 maart 2015

New Release - Star Wars (2015) - Nummer 3

Star Wars (2015) - Nummer 3

Het verhaal:
Luke Skywalker en de rebellen vechten tegen het machtige Galactische Rijk. De Death-Star is net verwoest maar het Rijk is nog niet omvergeworpen. Luke Skywalker gaat samen met Prinses Leia, Han Solo, Chewbacca, C3PO, R2-D2 en de rest van de rebellen de strijd aan met Dearth Vader en zijn meester de Keizer van het Galactische Rijk om te vechten voor vrijheid.


Nummer 3
Er komt een einde aan de aanval op de maan Cymoon-1. Nadat de rebellen Darth Vader in de grootste wapenfabriek van het Universum een gevoelige tik hebben uitgedeeld, is de vraag of ze nu voorgoed met hem kunnen afrekenen. En zal Luke de Jedi worden die Ben voor ogen had?
Publicatie datum: 11-03-2015
Schrijver: Jason Aaron
Tekenaar: John Cassady
UPC: 75960608113400311

vrijdag 13 maart 2015

New Release - Deadpool (2012) - Nummer 43

Deadpool (2012) - Nummer 43

Het verhaal:
Voormalige presidenten van de Verenigde Staten, van George Washington tot Gerald Ford zijn uit de dood opgestaan en dat is slecht nieuws. De Marvel helden zijn niet in staat om ze te stoppen. Er is iemand nodig met een reputatie, de vaardigheden en totale toewijding om deze monsters te stoppen... en wel Nu!!! We hebben vertrouwen in Wade... het is tijd voor Deadpool.


Nummer 43:
Het is duidelijk dat Deadpool niet lang meer heeft te leven. In dit nummer wordt bekend gemaakt dat er nog 2 nummers zullen verschijnen voordat Deadpool zal overlijden. Maar eerst gaat Deadpool los in een olieveld en daarna gaat Deadpool en Shiklah de tombe van Scariness binnen. In dit nummer zal de Rode Omega Hulk een gastrol vertolken.
Publicatie datum: 11-03-2015
Schrijver: Gerry Duggan
Tekenaar: Salvador Espin
UPC: 75960607905604311

woensdag 11 maart 2015

New Release - Fantastic Four (2014) - Nummer 644

Fantastic Four (2014) - Nummer 644

Fantastic Four:
De Fantastic Four, ook wel bekend als Mr. Fantastic, The Thing, Invisible Woman en Human Torch, hebben hun krachten gekregen nadat hum ruimteschip door een storm van kosmische straling vloog. Door deze storm is van elk teamlid het DNA veranderd. Mr. Fantastic kan zijn lichaam elastisch uitrekken, The Thing is een personage van steen, Inivsible Woman kan zichzelf onzichtbaar maken en de Human Torch kan vuur maken en manipuleren waardoor hij tevens kan vliegen.

Nummer 644:
Het meest controversiële Fantastic Four verhaal van deze eeuw. Zal The Thing de Wereldwijde aanval van de ex-helden en wezens van Franklin's Heroes Reborn Universe overleven? En zal de Sleewalker Sue, Jim Hammond en Namor leiden in een nachtmerrie scenario? Reed Richards vs. The Quiet Man!!!
Publicatie datum: 11-03-2015
Schrijver: James Robinson
Tekenaar: Leonard Kirk
UPC: 75960608044164411

dinsdag 10 maart 2015

New Release - Howard the Duck (2015) - Nummer 1

Howard the Duck (2015) - Nummer 1

Het verhaal:
Howard the Duck is terug. Ga met hem mee op avontuur en kom in aanraking met rare zaken die alleen een pratende eend kan kraken. Chip Zdarsky en Joe Quinones begeleiden je door een nieuwe Wereld waarin Howard het moet opnemen tegen de Black Cat en in aanraking komt met mysterieuze krachten ver vanuit de ruimte.


Howard the Duck - Nummer 1:

Publicatie datum: 11-03-2015
Schrijver: Chip Zdarsky
Tekenaar: Joe Quinones
UPC: 759606081951000111