zondag 3 mei 2015

New Release - Fantastic Four (2014) - Nummer 645

Fantastic Four (2014) - Nummer 645

Het verhaal:
De Fantastic Four, ook wel bekend als Mr. Fantastic, The Thing, Invisible Woman en Human Torch, hebben hun krachten gekregen nadat hum ruimteschip door een storm van kosmische straling vloog. Door deze storm is van elk teamlid het DNA veranderd. Mr. Fantastic kan zijn lichaam elastisch uitrekken, The Thing is een personage van steen, Inivsible Woman kan zichzelf onzichtbaar maken en de Human Torch kan vuur maken en manipuleren waardoor hij tevens kan vliegen.

Wanneer de briljante Mr. Fantastic, de barmhartige Invisible Woman, de geliefde Thing en de heetgebakerde Human Torch op een rare missie eruit trekken, gaan ze een voortijdig einde tegemoet. De kosmische familie gaat hun donkerste tijd tegemoet wat mogelijk het einde kan betekenen. En hoe is één van hun oudste vijanden, de sadistische draak Fing-Fang-Foom hierbij betrokken? Bereid je voor op dit Fantastische verhaal!



Nummer 645 = het allerlaatste nummer van de Fantastic Four:
Het meest controversiële Fantastic Four verhaal is samengepakt tot een extra grote Special. Zal de Fantastic Four de Quiet Man verslaan. Zal Johnny zijn krachten terug krijgen? Zullen Reed en Sue weer een familie zijn? Zal dit het einde zijn van de Fantastic Four?

Publicatie datum: 29-04-2015
Schrijver: James Robinson
Tekenaar: Leonard Kirk
UPC: 75960608044164511

Geen opmerkingen:

Een reactie posten